TEMM & WIE?

Ons team

Onze tuinbazen
Co-owner en tuinbaas
Herman Temmermans
Co-owner en tuindesigner
Jan Temmermans
Tuin creator
Henk-jan Temmermans
Tuin creator
Gerben Hakkenberg
Tuin creator
Robert Busser
Tuin creator
Dennis Busser

Wat onze klanten vinden

Temm & Tuin bleef nadenken tijdens de uitvoering, deed aanbevelingen, stelde verbeteringen voor. En ze kwamen afspraken na. Ik ben enorm tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Monique

Temm & Tuin is een professionele en vakkundige hovenier. Van het begin tot het einde van het proces zijn ze erg betrokken geweest. Ze denken met je mee, zijn erg flexibel en komen afspraken na.

Jacobiene van Dijk

Het was een feest om ze bij ons te hebben. Ze zijn professioneel op het perfectionistische af. Zijn bereidt om een extra stapje te doen zodat het net even wat mooier wordt.

Marcel Jongsma

Het brein
achter TEMM & TUIN

TEMM & TUIN werd opgericht door twee broers uit Nijkerk met een opvallende passie voor ondernemerschap, stijl en design. Het maximale uit het minimale halen. Een buitenomgeving waarin een boeiend spel van organische vormen en strakke lijnen tot uiting komt. Dit doen de mannen op een manier die iedere klant sterk waardeert; sublieme kwaliteit, hartelijk klantcontact en uitstekende nazorg. Dát typeert een TUIN van TEMM.

Herman. De man met de groene vingers. Heeft energie voor tien. Houdt van humor en connect gemakkelijk. Met een vurig en punctueel karakter is hij altijd bereid om te helpen.

Jan. Onze Tuin Designer. Weet alles mooier en beter te maken. Heeft een grote passie voor stijl en design. Een echte denker en veeleisend. Haalt veel plezier uit het ondernemerschap en denkt altijd tien stappen vooruit.

Ben jij klaar om te starten