fbpx

TEMM & WIE?

DE MANNEN VAN TEMM & TUIN

Twee broers Temmermans uit Nijkerk met een opvallende passie voor ondernemerschap, stijl en design. Een hedendaagse tuin en makkelijk in onderhoud? Belangrijk! Passie en vakkundigheid? Vanzelfsprekend. Maar waar het echt om gaat; TEMM & TUIN werkt anno 2019 en dat zie je. Stijlvolle tuinen, passend bij de moderne levensgenieter die graag tijd vrij houdt voor ontspanning en plezier.

Herman Temmermans; de optimale combinatie van een sociale, harde werker. Zit boordevol creatieve ideeën en heeft al jaren groene vingers.
Jan Temmermans; de ondernemende, detail gedreven en oudste van de twee. Werkte als accountmanager in de technische sector en heeft een passie voor ondernemerschap.

Onbelangrijk maar een leuk weetje; wij werden exact drie jaar na elkaar geboren op 26 maart. Wij hebben een scherp oog voor detail; wat dat inhoudt? Daar kom je snel genoeg achter als je ons ontmoet.

TEMM & TUIN

temm-tuin-herman-2

Herman Temmermans

Vurig, proactief en onbegrensd

Een energieke en sociale vent boordevol creatieve ideeën die hij al verschillende jaren tot uiting brengt met behulp van zijn groene vingers.

temm-tuin-jan-2

Jan Temmermans

Ondernemend, veeleisend en creatief

De oudste van de twee met een opvallende interesse voor stijl en design. Werkte als accountmanager in de technische sector en heeft een passie voor ondernemerschap.

Heb je nog een vraag?

NEEM CONTACT OP
Open chat
1
Hallo, Jan hier!
Hoe kan ik je helpen?
Powered by