fbpx

TEMM & WIE?

HET BREIN ACHTER TEMM & TUIN

TEMM & TUIN werd opgericht door twee broers uit Nijkerk met een opvallende passie voor ondernemerschap, stijl en design. Het maximale uit het minimale halen. Een buitenomgeving waarin een boeiend spel van organische vormen en strakke lijnen tot uiting komt. Dit doen de mannen op een manier die iedere klant sterk waardeert; sublieme kwaliteit, hartelijk klantcontact en uitstekende nazorg. Dát typeert een TUIN van TEMM.

Herman. De man met de groene vingers. Heeft energie voor tien. Houdt van humor en connect gemakkelijk. Met een vurig en punctueel karakter is hij altijd bereid om te helpen.

Jan. Onze Tuin Designer. Weet alles mooier en beter te maken. Heeft een grote passie voor stijl en design. Een echte denker en veeleisend. Haalt veel plezier uit het ondernemerschap en denkt altijd tien stappen vooruit.

DE WERKWIJZE VAN TEMM

De tuin is uiterst belangrijk voor de uitstraling van een woning. Een design waarin we iedere lijn, kleurstelling en materiaalsoort uitgebreid bepalen. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen die wij met precisie verwerken. Onze visie komt tot leven doordat de klant geniet van een prettig proces met bijzonder eindresultaat.

TEMM & TUIN werkt nauw samen met Nederlands en Belgisch beste landschapsarchitecten. Samen ontwikkelen wij minimalistische, functionele designtuinen. Groots en eenvoudig.

Klaar voor een tuin van TEMM?
In het ontwerp- en offertetraject tref je Jan. De man van stijl en design. Is het tijd voor de realisatie van jouw tuin? Dan leer je Herman en de rest van ons team kennen. Zij steken de handen uit de mouwen en voorzien je van gezelligheid mét fantastisch eindresultaat.

IK WIL EEN TUIN VAN TEMM

TUINBAZEN

wie-temm-tuin-herman

Herman

TEMMERMANS

Co-Owner & TUINBAAS

  wie-temm-tuin-jan

  Jan

  TEMMERMANS

  Co-Owner & TUIN DESIGNER

   wie-temm-tuin-henk-jan

   Henk-Jan

   TEMMERMANS

   TUIN CREATOR

    wie-temm-tuin-gerben

    Gerben

    HAKKENBERG

    TUIN CREATOR

     wie-temm-tuin-robert

     Robbert

     BUSSER

     TUIN CREATOR

      wie-temm-tuin-dennis

      Dennis

      BUSSER

      TUIN CREATOR

       Open chat
       1
       Hallo, Jan hier!
       Hoe kan ik je helpen?