Tuinontwerp Utrecht

Een knusse leefomgeving gecreëerd in stijl

Transformeer jouw Stadstuin of Dakterras

Bij TEMM & TUIN zijn we gepassioneerd over het creëren van prachtige tuinen, zelfs in de stedelijke omgeving van Utrecht. Of het nu gaat om ruime achtertuinen, gezellige stadstuinen of dakterrassen, wij staan voor je klaar om jouw buitenruimte te transformeren tot een oase van groen en rust.

Vanwege de unieke uitdagingen die stadstuinen en dakterrassen met zich meebrengen, zijn wij experts in het benutten van elke centimeter ruimte. Laat ons jouw buitenruimte omtoveren tot een groen paradijs waar je elke dag van kunt genieten.

dakterras ontwerp Utrecht
Tuinontwerp Utrecht

Persoonlijke Aandacht voor Jouw Tuin

Bij TEMM & TUIN bieden we niet alleen tuinontwerp, maar ook tuinaanleg en -onderhoud. Of je nu een compleet nieuw ontwerp wilt of slechts wat hulp nodig hebt bij het onderhouden van je bestaande tuin, wij staan voor je klaar met expertise en persoonlijke aandacht.
 
Laat ons het zware werk doen terwijl jij ontspant en geniet van je prachtige tuin. Of het nu gaat om het ontwerp, tuinrealisatie of tuinonderhoud, wij zijn we er voor jou, van begin tot eind.

Wat onze klanten vinden

Temm & Tuin is een professionele en vakkundige hovenier. Van het begin tot het einde van het proces zijn ze erg betrokken geweest. Ze denken met je mee, zijn erg flexibel en komen afspraken na.

Jacobiene van Dijk

Je kunt met deze mannen rekenen op een hoop energie. Ze werken hard, denken mee, zijn super netjes en er is ook nog tijd voor het nodige plezier, wat je dan weer terugziet op Instagram.

Peter van Montfrans

Mannen van hun woord. Gezellig in de omgang. Laten het werk elke dag keurig achter. En niet te beroerd als proefpersonen voor een lekker soepje bij de lunch. Een aanrader dus!

Linda Halberstadt

Maak je tuinontwerp afspraak

Wil je meer informatie over ons tuinontwerp in Utrecht of een afspraak maken?

Bel ons op 06 – 21 46 17 02 of stuur een e-mail naar info@temm-tuin.nl. We helpen je graag verder!