fbpx

TUINONTWERP NIJKERK

TUINONTWERP NIJKERK

Tuinontwerp Nijkerk voor de moderne levensgenieter die tijd over wil houden voor de leuke dingen.

Herken jij in jezelf een levensgenieter? Met een uitdagende baan, een mooi huis en misschien al een gezin? Je werkt graag en veel, maar wil optimaal genieten als je thuis bent. Dat is het moment waarop je de mannen van TEMM & TUIN thuis uitnodigt voor een kopje koffie.

Je kunt ons alles vragen. Dat doen wij ook andersom. Zodat je straks verzekerd bent van een tuin die echt bij je past. Een prettige leefomgeving gecreëerd in de stijl van TEMM & TUIN; strakke lijnen met een speelse twist. Aan de hand van jouw wensen en de visie van TEMM & TUIN kruipt Herman vervolgens achter de tekentafel. Daar schetst hij – een beetje buiten de lijntjes – een creatief ontwerp. Dit is de eerste stap naar jouw eigen leefbare en stijlvolle tuin.

Naast het ontwerp kunnen wij je ook helpen met het tuinonderhoud. Want wij begrijpen maar al te goed dat je in je vrije tijd het liefste ín je tuin bent. Niet om onkruid te plukken, maar met je voeten omhoog en een goed glas wijn. Bekijk daarom lekker vanuit je luie stoel wat de mannen van TEMM & TUIN voor jou kunnen doen, zodat je zelf lekker kan blijven zitten.

tuinontwerp nijkerk

IK WIL EEN TUINONTWERP

Bellen kan natuurlijk ook

06 - 21 46 17 02
Open chat
1
Hallo, Jan hier!
Hoe kan ik je helpen?