Tuinontwerp Nijkerk

boeiend spel van organische vormen en strakke lijnen

Jouw ideale droomtuin

Tuinontwerp Nijkerk voor de moderne levensgenieter die tijd over wil houden voor de leuke dingen.

Herken jij in jezelf een levensgenieter? Met een uitdagende baan, een mooi huis en misschien al een gezin? Je werkt graag en veel, maar wil optimaal genieten als je thuis bent. Dat is het moment waarop je de mannen van TEMM & TUIN thuis uitnodigt voor een kopje koffie.

Je kunt ons alles vragen. Dat doen wij ook andersom. Zodat je straks verzekerd bent van een tuin die echt bij je past. Een prettige leefomgeving gecreëerd in de stijl van TEMM & TUIN; strakke lijnen met een speelse twist.
tuinontwerp Nijkerk
Tuinontwerp Nijkerk

Tuinontwerp Nijkerk

Aan de hand van jouw wensen en de visie van TEMM & TUIN kruipt Jan vervolgens achter de tekentafel. Daar schetst hij – een beetje buiten de lijntjes – een creatief ontwerp. Dit is de eerste stap naar jouw eigen leefbare en stijlvolle tuin.

Naast het ontwerp kunnen wij je ook helpen met de aanleg en het tuinonderhoud. Want wij begrijpen maar al te goed dat je in je vrije tijd het liefste ín je tuin bent. Niet om onkruid te plukken, maar met je voeten omhoog en een goed glas wijn. Bekijk daarom lekker vanuit je luie stoel wat de mannen van TEMM & TUIN voor jou kunnen doen, zodat je zelf lekker kan blijven zitten.

Wat onze klanten vinden

Als je een tuin wil waar je jarenlang van kan genieten zonder je te gaan ergeren, Dan is temm & tuin de enige Hoevenier die je nodig heb. Jongens bedankt! Onze tuin is echt om te genieten, jullie zijn super

Mir Moradi

Professioneel, hard-werkend, en een goed oog voor detail. De design-signatuur is een ware eye-catcher. Het is dagelijks een feestje om de oprit weer op te rijden

Rob Loman

Je kunt met deze mannen rekenen op een hoop energie. Ze werken hard, denken mee, zijn super netjes en er is ook nog tijd voor het nodige plezier, wat je dan weer terugziet op Instagram.

Peter van Montfrans

Plan je tuinontwerp afspraak

Vul voor tuinontwerp Nijkerk je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Je kan ons natuurlijk ook even bellen op 06 – 21 46 17 02 of mailen naar info@temm-tuin.nl