Tuinontwerp Harderwijk

Tuinontwerp voor Levensgenieters

Jouw Tuin
Onze Passie

Bij TEMM & TUIN begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. We zijn er voor jou, de levensgenieter die zijn kostbare tijd wil besteden aan de leuke dingen in het leven. Heb jij een mooi huis, een drukke baan en misschien zelfs al een gezin? Dan is jouw thuis een plek om volledig te kunnen ontspannen en genieten.
Creatieve Tuinontwerpen in Harderwijk

Nodig ons uit voor een kopje koffie en ontdek hoe wij jouw tuin kunnen omtoveren tot een oase van rust en schoonheid. Bij TEMM & TUIN zijn we er niet alleen om al jouw vragen te beantwoorden, maar luisteren we ook naar jouw ideeën. Samen creëren we een tuin die perfect bij jouw stijl en wensen past, met een vleugje speelsheid en creativiteit.

Tuinontwerp Harderwijk

Expertise en Persoonlijke Aandacht

Onze expert Jan kruipt achter de tekentafel en gaat creatief aan de slag met jouw ideeën en onze ervaring. Zo komen we tot een uniek tuinontwerp dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw tuin transformeert tot een ware blikvanger.

Laat ons het zware werk doen terwijl jij ontspant en geniet van je prachtige tuin. Of het nu gaat om het ontwerp, tuinrealisatie of tuinonderhoud, bij TEMM & TUIN zijn we er voor jou, van begin tot eind.

Wat onze klanten vinden

Mannen van hun woord. Gezellig in de omgang. Laten het werk elke dag keurig achter. En niet te beroerd als proefpersonen voor een lekker soepje bij de lunch. Een aanrader dus!

Linda Halberstadt

De mannen van Temm & Tuin hebben duidelijk verstand van zaken, jaloersmakend veel plezier in het werk, zijn bijzonder klantgericht en hebben een goede blik op ondernemen.

Willem Hagendoorn

Je kunt met deze mannen rekenen op een hoop energie. Ze werken hard, denken mee, zijn super netjes en er is ook nog tijd voor het nodige plezier, wat je dan weer terugziet op Instagram.

Peter van Montfrans

Neem vandaag nog contact op

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in voor een tuinontwerp in Harderwijk en wij nemen snel contact met je op!

Of bel ons gewoon even op 06 – 21 46 17 02 of stuur een e-mail naar info@temm-tuin.nl. We horen graag van je!