Tuinontwerp Amersfoort

Een strakke leefomgeving gecreëerd in stijl

Jouw droomtuin
binnen handbereik

Tuinontwerp Amersfoort voor de levensgenieter die tijd over wil houden voor de leuke dingen.

Herken jij in jezelf een levensgenieter? Met een mooi huis, uitdagende baan en misschien al een gezin? Je werkt veel, maar wil optimaal genieten als je thuis bent. Dat is het moment waarop je de mannen van TEMM & TUIN bij je thuis uitnodigt voor een kopje koffie.

Je kunt ons alles vragen. Dat doen wij andersom ook. Zodat je straks verzekerd bent van een tuin die helemaal bij je past. Een prettige leefomgeving gecreëerd in de kenmerkende stijl van TEMM & TUIN; strakke lijnen met een speelse twist.

tuinontwerp Amersfoort
Tuinontwerp in Amersfoort

Tuinontwerp Amersfoort

Aan de hand van jouw wensen, gecombineerd met de visie van TEMM & TUIN kruipt Jan achter de tekentafel. Daar schetst hij – een beetje buiten de lijntjes – een creatief ontwerp. Dit is de eerste stap naar jouw eigen leefbare, unieke en stijlvolle tuin.

Naast het ontwerp kunnen wij je ook helpen met het tuinonderhoud. Want wij begrijpen maar al te goed dat in je vrije tijd je het liefste ín je tuin bent. Niet om het onkruid te plukken, maar met je voeten omhoog en een goed glas wijn. Bekijk daarom lekker vanuit je luie stoel wat de mannen van TEMM & TUIN voor jou kunnen doen, zodat je zelf lekker kan genieten.

Wat onze klanten vinden

De mannen van Temm & Tuin hebben duidelijk verstand van zaken, jaloersmakend veel plezier in het werk, zijn bijzonder klantgericht en hebben een goede blik op ondernemen.

Willem Hagendoorn

Vanaf het ontwerp, de aanleg (die ook nog eens heel gezellig was) en de nazorg zijn wij zo ontzettend goed geholpen. Wij zijn super blij met en trots op onze tuin. DANKJEWEL MANNEN!

Anne Agelink

Mannen van hun woord. Gezellig in de omgang. Laten het werk elke dag keurig achter. En niet te beroerd als proefpersonen voor een lekker soepje bij de lunch. Een aanrader dus!

Linda Halberstadt

Plan je tuinontwerp afspraak

Vul voor tuinontwerp Amersfoort je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Je kan ons natuurlijk ook even bellen op 06 – 21 46 17 02 of mailen naar info@temm-tuin.nl