fbpx

TUINONTWERP AMERSFOORT

TUINONTWERP AMERSFOORT

Tuinontwerp Amersfoort voor de levensgenieter die tijd over wil houden voor de leuke dingen.

Herken jij in jezelf een levensgenieter? Met een mooi huis, uitdagende baan en misschien al een gezin? Je werkt veel, maar wil optimaal genieten als je thuis bent. Dat is het moment waarop je de mannen van TEMM & TUIN bij je thuis uitnodigt voor een kopje koffie.

Je kunt ons alles vragen. Dat doen wij andersom ook. Zodat je straks verzekerd bent van een tuin die helemaal bij je past. Een prettige leefomgeving gecreëerd in de kenmerkende stijl van TEMM & TUIN; strakke lijnen met een speelse twist. Aan de hand van jouw wensen, gecombineerd met de visie van TEMM & TUIN kruipt Herman achter de tekentafel. Daar schetst hij – een beetje buiten de lijntjes – een creatief ontwerp. Dit is de eerste stap naar jouw eigen leefbare, unieke en stijlvolle tuin.

Naast het ontwerp kunnen wij je ook helpen met het tuinonderhoud. Want wij begrijpen maar al te goed dat in je vrije tijd je het liefste ín je tuin bent. Niet om het onkruid te plukken, maar met je voeten omhoog en een goed glas wijn. Bekijk daarom lekker vanuit je luie stoel wat de mannen van TEMM & TUIN voor jou kunnen doen, zodat je zelf lekker kan genieten.

tuinontwerp-amersfoort

IK WIL EEN TUINONTWERP

Bellen kan natuurlijk ook

06 - 21 46 17 02
Open chat
1
Hallo, Jan hier!
Hoe kan ik je helpen?