Moderne tuin

minimalistische, functionele designtuinen

Moderne tuinen, passend bij de levensgenieter

Je werkt graag hard en soms erg veel, maar als je eindelijk thuis bent dan wil jij genieten. In het vroege voorjaar de eerste zonnestraaltjes meepakken in jouw op en top verzorgde moderne tuin, in de zomer geniet je van een barbecue, zwoele zomeravonden of urenlang zonnen op je ligstoel en in het najaar kun je nog tot in de late uurtjes buiten borrelen op je verwarmde veranda. 

Zie jij dit al helemaal voor je? Dan is het tijd om de mannen van TEMM & TUIN uit te nodigen voor een kopje koffie bij jou thuis.

Moderne voortuin
Moderne tuin

Moderne tuin

TEMM & TUIN ontwerpt, realiseert én onderhoudt moderne en luxe tuinen. De gebroeders Temmermans zijn in 2017 vanuit hun gemeenschappelijke passie voor ondernemen en mooie tuinen hun bedrijf TEMM & TUIN gestart. Herman heeft jarenlange ervaring als hovenier, is een sociale, harde werker en beschikt over een flinke dosis creativiteit. Jan heeft een enorme passie voor ondernemerschap, werkt enorm nauwkeurig en zelfs de kleinste details ontsnappen niet aan Jans aandacht. Ons doel? Een leefomgeving creëren waarin jij zorgeloos kunt genieten. 

We zijn nauwkeurig, proactief, zitten bomvol creatieve ideeën en beschikken natuurlijk ieder over tien groene vingers. We zijn enorm benieuwd naar jouw wensen voor de tuin van jouw dromen en doen daar graag nog een schepje bovenop met onze eigen ideeën, ervaringen en adviezen.

In 4 stappen jouw eigen, moderne tuin

1. Plan je intake! We komen graag bij jou langs om je wensen en ideeën te bespreken.

2. Zitten we op één lijn en is er een klik? Dan is het tijd om naar de tekentafel te gaan!

3. Als jij helemaal blij bent met het ontwerp, ontvang je een offerte op basis van jouw droomtuin.

4. Bij akkoord is het tijd om onze handen uit de mouwen te steken om jouw moderne tuin te realiseren.

Meer weten?

Vul voor een moderne tuin je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Bellem mag natuurlijk ook op  06 – 21 46 17 02 of even mailen naar info@temm-tuin.nl