fbpx

Een tuin die vertelt wie jij bent

Functionele designtuinen om mee te pronken.

Luxe tuinen

passend bij de moderne levensgenieter

Je werkt graag hard en soms erg veel, maar als je eindelijk thuis bent dan wil jij genieten. In het vroege voorjaar de eerste zonnestraaltjes meepakken in jouw op en top verzorgde tuin, in de zomer geniet je van een barbecue, zwoele zomeravonden of urenlang zonnen op je ligstoel en in het najaar kun je nog tot in de late uurtjes buiten borrelen op je verwarmde veranda.

Zie jij dit al helemaal voor je? Dan is het tijd om de mannen van TEMM & TUIN uit te nodigen voor een kopje koffie bij jou thuis.

PLAN EEN AFSPRAAK

Exclusieve tuinen

van TEMM & TUIN

TEMM & TUIN ontwerpt, realiseert én onderhoudt moderne en luxe tuinen. De gebroeders Temmermans zijn in 2017 vanuit hun gemeenschappelijke passie voor ondernemen en mooie tuinen hun bedrijf TEMM & TUIN gestart. Herman heeft jarenlange ervaring als hovenier, is een sociale, harde werker en beschikt over een flinke dosis creativiteit. Jan heeft een enorme passie voor ondernemerschap, werkt enorm nauwkeurig en zelfs de kleinste details ontsnappen niet aan Jans aandacht. Ons doel? Een leefomgeving creëren waarin jij zorgeloos kunt genieten.

We zijn nauwkeurig, proactief, zitten bomvol creatieve ideeën en beschikken natuurlijk ieder over tien groene vingers. We zijn enorm benieuwd naar jouw wensen voor de tuin van jouw dromen en doen daar graag nog een schepje bovenop met onze eigen ideeën, ervaringen en adviezen.

In 4 stappen jouw eigen, moderne tuin

Denk je nu: dat klinkt goed, die mannen van TEMM & TUIN?
We vertellen je graag hoe wij jou van idee naar droomtuin helpen.

Plan een intake
Wanneer het jou uitkomt, gewoon bij jou thuis om je wensen en ideeën te bespreken.

Zitten we op één lijn?
Dan is het tijd om naar de tekentafel te gaan en te laten zien waar we goed in zijn.

Blij bent met het ontwerp?
Dan ontvang je een offerte op basis van jouw droomtuin.

Akkoord
Het is tijd om onze handen uit de mouwen te steken. We laden onze Land Rover Defender in met alle materialen die we nodig hebben om jouw tuin te realiseren.

Onderhoud

van jouw nieuwe tuin

Na de aanleg van jouw nieuwe, moderne tuin door TEMM & TUIN, kan het genieten echt beginnen. En wij willen dat je dat ook vooral kunt blijven doen.

Ook het onderhoud van jouw tuin uitbesteden aan TEMM & TUIN? Dat kan! Check alle informatie en mogelijkheden over tuinonderhoud door TEMM & TUIN.

TUINONDERHOUD

Inspiratie opdoen?

Alvast wat inspiratie opdoen of even spieken of wij wel écht kunnen wat we zeggen?
Bekijk dan ons portfolio met strakke, luxe én exclusieve tuinen die we eerder hebben aangelegd.
Al deze tuinen zijn ooit begonnen met dat ene kopje koffie, dus waar wacht je nog op?

BEKIJK ONZE TUINEN
Open chat
1
Hallo, Jan hier!
Hoe kan ik je helpen?