Hovenier Nijkerk

minimalistische, functionele designtuinen. Groots en eenvoudig

De werkwijze van TEMM

Ben je op zoek naar een hovenier in Nijkerk? TEMM & TUIN is er voor de levenslustige genieter die vooral tijd over wil houden voor de echt leuke dingen.
 
Zou je jezelf omschrijven als een levensgenieter? Jij hebt die uitdagende baan, een mooi huis en misschien al een gezin? Je werkt graag en soms erg veel, maar je wilt optimaal genieten als je dan eindelijk thuis bent. Dan is dit het moment waarop je de mannen van TEMM & TUIN uit Nijkerk uitnodigt voor een kopje koffie thuis.
hovenier Nijkerk
Hovenier Nijkerk

Hovenier Nijkerk

In het ontwerp- en offertetraject tref je Jan. De man van stijl en design. Is het tijd voor de realisatie van jouw tuin? Dan leer je Herman en de rest van ons team kennen. Zij steken de handen uit de mouwen en voorzien je van gezelligheid mét fantastisch eindresultaat.

Naast het ontwerpen van tuinen willen wij je ook graag helpen met de aanleg of het tuinonderhoud. Want wij begrijpen maar al te goed dat je in je vrije tijd het liefste ín je tuin bent. En niet om onkruid te plukken, maar lekker met je voeten omhoog en een koel biertje. Bekijk daarom lekker vanuit je luie stoel wat de mannen van TEMM & TUIN voor jou kunnen doen, zodat je vooral zelf lekker kan blijven zitten.

Wat onze klanten vinden

Temm & Tuin bleef nadenken tijdens de uitvoering, deed aanbevelingen, stelde verbeteringen voor. En ze kwamen afspraken na. Ik ben enorm tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Monique

Temm & Tuin is een professionele en vakkundige hovenier. Van het begin tot het einde van het proces zijn ze erg betrokken geweest. Ze denken met je mee, zijn erg flexibel en komen afspraken na.

Jacobiene van Dijk

et was een feest om ze bij ons te hebben. Ze zijn professioneel op het perfectionistische af. Zijn bereidt om een extra stapje te doen zodat het net even wat mooier wordt.

Marcel Jongsma

Plan je afspraak

Vul voor de hovenier in Nijkerk je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Je kan ons natuurlijk ook even bellen op 06 – 21 46 17 02 of mailen naar info@temm-tuin.nl