fbpx

HOVENIER NIJKERK

HOVENIER NIJKERK

Ben je op zoek naar een hovenier in Nijkerk? TEMM & TUIN is er voor de levenslustige genieter die vooral tijd over wil houden voor de echt leuke dingen.

Zou je jezelf omschrijven als een levensgenieter? Jij hebt die uitdagende baan, een mooi huis en misschien al een gezin? Je werkt graag en soms erg veel, maar je wilt optimaal genieten als je dan eindelijk thuis bent. Dan is dit het moment waarop je de mannen van TEMM & TUIN uit Nijkerk uitnodigt voor een kopje koffie thuis.

Je mag ons alles vragen. Want wij doen wij zeker andersom. Alles om zeker te zijn dat je straks verzekerd bent van een tuin die ook echt bij je past. Een fijne leefomgeving die vooral is gecreëerd in de stijl van TEMM & TUIN; strakke afwerking en lijnenspel met een creatieve twist. Met jouw wensen in ons achterhoofd en de visie van TEMM & TUIN kruipt Herman achter de tekentafel. Daar schetst hij – een beetje buiten de lijntjes – een inspiratievol en creatief ontwerp. Dit is de eerste grote stap naar jouw eigen stijlvolle en leefbare tuin.

Naast het ontwerpen van tuinen willen wij je ook graag helpen met het tuinonderhoud. Want wij begrijpen maar al te goed dat je in je vrije tijd het liefste ín je tuin bent. En niet om onkruid te plukken, maar lekker met je voeten omhoog en een koel biertje. Bekijk daarom lekker vanuit je luie stoel wat de mannen van TEMM & TUIN voor jou kunnen doen, zodat je vooral zelf lekker kan blijven zitten.

hovenier nijkerk

IK WIL EEN HOVENIER

Bellen kan natuurlijk ook

06 - 21 46 17 02
Open chat
1
Hallo, Jan hier!
Hoe kan ik je helpen?